iza's FotoPage

By: iza nizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 13-Feb-2010 16:46 Email | Share | | Bookmark
chinese new year 2010

at first crack of fireworks
kaboom
meteor shower
View all 4 photos...
5 minutes before chinese new year...i'd geared up and went to the side of the road. as usual, the fireworks has started...check out the pics...


Saturday, 12-Dec-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
myra marissa

ollie & myra
myra b&w
'can i erase the registration number?
View all 5 photos...


Wednesday, 31-Dec-2008 15:33 Email | Share | | Bookmark
painting with light - just a test

ni aku tgh main2 lowlight guna tele lens
ni lak main lowlight guna tokina ultra wide
ingat nak buat heart, jadi cam epal lak
View all 8 photos...
wah...lama dah tak update fotopage aku ni siot. aku siap lupa password tadi. ni baru dapat. anyway...esok tahun baru dah.so, ni kira aktiviti last aku utk 2008...painting with light. aku saja2 jer tadi. tgh tunggu bunga api 2009 kat dataran tu meletop, tiba2 terpikir lak nak try test demo melukis guna torchlight. so korang cekidaut la hasil aku tadi k. tp penat ar, letih tgn buat corak yg ntah apa2 ntah.


Sunday, 7-Sep-2008 08:10 Email | Share | | Bookmark
merdeka procession

colours of independence
spirits of independence
skema boy holding the stripes of glory
View all 5 photos...
ni lak time sambutan kemerdekaan peringkat sekolah. byk jugak aktiviti ari tu, yg paling best maybe perarakan merdeka oleh semua tingkatan. walaupun tanah agak becak, yg penting semangat kemerdekaan tu ada.
pastu berarak gi town plak. budak2 suka la, dapat kuar dari sekolah.
apa2pun enjoy...


Thursday, 28-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
malam pra-kemerdekaan

pengunjung yg dtg dr dalam dan luar belaga
tarian intro malam tu...kira warm-up kan suasana la ni..
scenes dari pertandingan fesyen org ulu
View all 6 photos...
ni merupakan salah satu aktiviti sekolah sempena hari kebangsaan 2008. sebenarnya ada 2 3 ari lagi nak merdeka, tp disebabkan hari kebangsaan tahun ni jatuh hari ahad, aktiviti semua dijalankan before that lah.
anyway, malam tu ada beberapa aktiviti such as tarian tradisional org ulu, fesyen orang ulu, fesyen rambut ala-kemerdekaan and guess what...tarian tradisional lagi dan lagi dan lagi. eheh.
this time aku upload a few scenes malam tu kecuali fesyen rambut tu. ntah apa2 ntah...menyampah lak aku tgk. stail cam biawak laut pun ada.
apa2pun check these out...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net